Alla inlägg den 9 juni 2008

Av Emelie - 9 juni 2008 21:20


Va ROLIGT dom har haft :)


Kul att Inka kan få leka med en så skön kille som Johan. Han är sååå duktig med djuren. Inka är ju lite reserverad för halvfigurer (barn) specielt nya, men Johan & Inka har fått en go relation nu & dom har lekt mycket och länge idag. KUL!! Här kommer bilder från buset.....


Inka bjuder in Johan till lek.....


 

Va söta!!


 

Dragkamp med en föredetta frisbie ;)


 

SKÖNASTE BILDEN!! den talar ju bra för sig själv. Dom har super kul! Full fart framåt!


Johan gosar med vår ängel Leo!

Av Emelie - 9 juni 2008 21:04


Ja just de! Träns träning har vi haft idag, eller rättare sagt bett träning. Det som jag vet om Lady är att hon haft en "trasig" mun ganska nyligen & har förmodligen mycket taskiga erfarenheter av detta, bl.a av att ha ett bett som skaver i hennes mun som har vart sårig av vargtänder & vassa kanter....bett som nypt henne i mungiporna m.m ...usch... stackarn.


Jag tänkte inte så mycket på det & skulle igår tränsa henne efter lite kel, klapp, borstning m.m Men ICKE!! F**n tänkte jag, inte mer problem nu!!!!! Orkar inte.... men efter en tids fundering och tröstande ord från vännen Ann-Louise så lugnade jag mig... KLART HON INTE VILL HA BETT I MUN!!


Så idag kom Ann-louise ut & fika, då tog vi in Garcia för att borsta & kolla över henne & försöka få in bettet i munnen på henne.


Idag var Garcia mera lugn & efter några försök av mig att tränsa så provade Ann-Louise och efter en kort stund så lyckades vi. Garcia tyckte att det var helt OK och såg faktiskt nöjd ut, hon fick massa beröm och godis. Det var bra!!! skönt att det gick så bra, utan massa tjaffs... Där stod vi en stund & Garcia var jätte duktig. Sedan tog vi av tränset och efter en stund så fick hästarna gå ut i hagen igen. LYCKAD TRÄNING! Hoppas att det går bra nästa gång igen!


Tack Ann-Louise för hjälpen!


Sicken gooo häst Lady Garcia verkar vara!!!


Lady Garcia med träns & bett

 

Lady får lite godis.....


Kan verka som små kriterier men det är det inte för henne.

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser i min blogg?
 Nära vän
 Familj
 Bekant
 Bekant till nån i min närhet
 Okänd kvinna
 Okänd man

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards